CRT

Het CRT is de oudste en meest ervaren circuitorganisatie in Nederland. De CRT circuitdagen op Assen (sinds 1992) worden gekenmerkt door een zeer strakke organisatie, mede door de grote ervaring lopen deze evenementen altijd op rolletjes.

CRT los

In 1999 is vanuit het CRT de KNMV Cup ontstaan, een platform waarin de gevorderde circuitrijder kon doorstromen naar races in de breedtesport.

In het jaar 2013 is het CRT onafhankelijk van de KNMV gestart met een nieuwe vorm voor de breedtesport, de OW Cup.

logo-OW-cup

CRExperience-trainingen is een nieuwe aktiviteit waarmee in 2016 gestart is.
CRExperience biedt de unieke mogelijkheid om op één dag zowel op de TT Junior Track Assen als op het TT circuit Assen een CRExperience-training onder begeleiding van instrukteurs te volgen.

Bach’s DV-Productions is sinds 2001 actief bij het CRT zowel bij de circuitdagen als de race evenementen. Sinds de start van de OW Cup is er van iedere race van de twee belangrijkste (snelste) klassen een race-filmverslag geproduceerd. Deze filmverslagen zijn terug te vinden op deze site

Dit jaar zijn onze activiteiten bij de CRT circuitdagen op een laag pitje komen te staan. De belangrijkste reden is dat merendeels van de CRT klanten tegenwoordig zelf met onboardcamera’s rijdt. Maar bij iedere OW Cup race zijn we met een compleet team aan het werk.

Meer info over CRT, CRE en OW cup: www.crtholland.nl