Crew

Bach’s DV-Productions is een ‘eenmanszaak’ maar grotere producties zoals raceverslagen met meerdere camera’s gefilmd en voorzien van interviews en commentaar zijn niet mogelijk zonder een crew. De crew van Bach’s DV-Productions bestond en bestaat uit enthousiaste mensen die ons graag en veelal belangeloos assisteren. Om die reden wijden we een aparte pagina aan hen, want zonder deze crew hadden we nooit zo veel bereikt.

De cameramannen

160514-500nb-BachDV-Productions

Bij de races werken we met een vast team en nog enkele losse cameramannen. Deze cameramensen zijn allen beroepsmatig filmer of professionele hobbyisten. Marcus Kingma filmt al ongeveer 5 jaar voor ons en is zelf een fantatiek motorrijder, Marcus en ik delen deels de apparatuur.

Arno Bruins heeft zelf een productiebedrijf en is een motorsportfanaat, hij filmt al jaren bij het ONK voor zijn maatje Peter Schalken. Arno is sinds 2013 actief bij Bach’s DV-Productions.

Eind 2015 heeft Adrian Meindersma zich aangesloten bij het vaste team, ook Adrian heeft een zelfstandig filmproductiebedrijf. Verder is er nog een groep losse cameramannen waar we soms een beroep op doen met onder andere Jurriaan Kwakkel, Michiel Voogt, Thom Dijkstra en Luc Reefman.

Sinds het prille begin van het filmen bij ONK races en later de OW Cup heeft Jos Koster ons geheel belangeloos van beeldmateriaal voorzien, in 2015 heeft Jos voor een andere richting gekozen. Bovendien zijn we nog twee seizoenen geassisteerd door een stagair, Gerald van Gelder. Want Bach’s DV-Productions is officieel geaccrediteerd als opleidingsplaats voor de AV branche.

De commentatoren

Diederick

Met Diederick de Vries bestaat sinds 2005 een hechte samenwerking, Diederick was altijd de vaste stem bij Bach’s DV-Productions. Maar deze vertrouwde stem krijgt het als maar drukker, onder andere met de MotoGP bij Eurosport (goede leerschool gehad bij Bach’s DV-Productions).

Diederick spreekt nog steeds voor ons in maar er wordt ook gebruik gemaakt van de stemmen van Martin van Ellinckhuizen en Kervin Bos.

De presentatrices (de meiden)

Ja, de meiden zijn niet weg te denken bij Bach’s DV Productions. Zij verzorgen de interviews en presentaties en helpen veelal op andere vlakken bij ons werk.

Annelis Startgrid R6

Annelies Meijer was de eerste en actief tussen 2007 en 2009, Annelies is getrouwd en ondertussen moeder van 2 kinderen en is heel druk in het bedrijf van haar echtgenoot, dus geen tijd meer.

Guls Podium

In 2010 was Guls Ayazalp haar opvolger, maar ook Guls was meestal te druk met haar werk.

IMG_20130929_091753

In de jaren 2011, 2012 en 2013 was Margo van Timmeren het gezicht van Bach’s DV-Productions. Na dat Margo afgestudeerd is aan de universiteit van Groningen is ze lang gaan reizen en heeft ze een stage gelopen in Zuid Afrika. Momenteel heeft ze een erg drukke baan en is ze weinig meer op het circuit te vinden. Maar Margo assisteert ons nog steeds op de achtergrond en werkt mee aan sommige producties.

IMG_20151005_084255

Youandi Mazeland heeft toen het stokje (microfoon) overgenomen, Youandi is met haar team De Hollandsche Jongens altijd te vinden op het circuit en kent deze wereld goed. Indien zij verhinderd was nam Heleen Ruiter spontaan haar taak over.

IMG_20140630_073433

Youandi is pas bevallen van een dochter en dit jaar neemt Rony Woudstra vaak de interviews af. Rony is ook geen onbekende op het circuit, haar vader Remo racet in de OW Cup en is sponsor van de filmbeelden.

13411643_1390167767666568_8851624204512205312_o

Bach’s DV-Productions is de crew veel dank verschuldigd en werkt met veel plezier met deze enthousiaste groep!