Zeelenbergracing

Bij de Speedweek van Wilco Zeelenberg is in feite Bach’s DV-Productions ontstaan. Toen Wilco in 1997 de try-out van Meet the Speed organiseerde op Cartagena ging ik samen met mijn broer Karel als klant mee. Ik was direct verknocht aan circuit rijden en de volgende Speedweeks was ik weer van de partij. Het derde jaar op Cartagena begon ik met experimenteren met onboardcamera’s. Ik had nooit eerder gefilmd, toch maakte ik ook wat opnames met de geleende video8 camera langs de baan en in de paddock. Thuis heb ik er met veel gespoel met twee videorecorders een filmpje van gemonteerd, het prille begin van Bach’s DV-Productions.

Het was even zoeken maar toch wat van de beelden terug gevonden:

 

Vanaf het jaar 2000 organiseerde Wilco de Speedweek op het geheel nieuwe circuito de Almeria en ging ik als officiëel filmer en crewlid mee. De samenwerking met Wilco en zijn professionele crew werd als maar beter en het evenement wat elk jaar in november op Almeria georganiseerd wordt is uitgegroeid tot het allerbeste circuitevenement ter wereld.

IMG_20101118_101222

In november 2016 wordt al weer de 20e Speedweek georganiseerd en voor Bach’s DV- Productions wordt het ook de 20e keer! Wij zijn verantwoordelijk voor alles wat met filmbeelden te maken heeft en zijn verantwoordelijk voor de instructie met behulp van videobeelden.

IMG_20101122_115748

Sinds twee jaar produceren we ook terplekke dagelijks video items en deze zogenaamde Speedweek-journaals zijn erg in trek bij de thuisblijvers.

151120FVEF8352

Hieronder de promofilm uit 2014 waar buiten Wilco Zeelenberg nog andere grootheden spreken over het fenomeen Speedweek met onder andere Michael van der Mark, Cal Crutchclow, Randy Mamola en Jorge Lorenzo.

logo_zeelenberg-racing_meet-the-speed