Ducati, bedankt!

De laatste 6 jaar van de lange tijd dat ik bij Trackdays4all actief was, heb ik de eer gehad om te rijden op de mooiste en nieuwste Ducati’s. Dus ik ben zeker ook een dankwoord verschuldigd aan deze fijne Ducati familie met onder andere Robert van ZalingeThomas De MeûterMargreet LuitenRonald van Vliet en Niels Kleinlooh (ex- Ducati).

IMG_20130328_160925

Dat je instructie mag geven op de allermooiste fonkelnieuwe Superbikes is al fantastisch, bovendien werden wij in de Ducati familie opgenomen. Een bezoek aan de fabriek in Bologna, een rondleiding door museum en fabriek door de directeur van het museum en een dag mee draaien tijdens een DRE op het circuit van Adria. Hetzelfde jaar ook nog een dag als instructeur gewerkt op de fameuze Ducati Riding Experience. En als kers op de taart was ik meerdere malen te gast bij het Ducati fabrieks Superbike en MotoGP team.

20140429_144313

Niet te vergeten ondersteunt Ducati ook al meerdere jaren de circuitdag van Against Cancer en stond er voor een weekend ‘privé’ rijden op de openbare ook een Ducati voor mij klaar.

Ducati, nogmaals dank voor deze grote eer en fantastische tijd!

IMG_20130116_194303_2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *