Een eigen boek!

Mijn collega’s hebben er op social media al over geschreven en ik zal het de komende dagen ook nog meermaals doen. Maandag 25 september was een bijzondere dag. Na een perfecte en hechte samenwerking van ruim 16 jaar stop ik als hoofdinstructeur bij Track Daysforall.

Samen met het team van top coureurs/instructeurs nog een dag persoonlijke videobegeleiding gegeven, de leiding had ik al over gedragen aan mijn opvolger Kevin Valk. Einde van de dag nog een sessie dollen op de baan samen met mijn collega instructeurs (met toestemming van de fijne mensen van racecontrol).

De dag hebben we afgesloten met een (te) gezellig etentje met de crew. Daar werd ik ontzettend verrast door een zeer mooi afscheids cadeau van Jeroen Versteeg.

Een eigen boek! Samen met Ad Kievit heeft hij een prachtig (foto) boek samengesteld over mijn lange periode bij Trackdays4all. Geopend en gesloten met een mooi voor en- slotwoord is het voor mij een heel waardevol document geworden waarin je kan terug kijken op een heel mooie tijd.

20170926_184901

De reden dat ik stop is omdat ik ga emigreren op 14 december. Maar nu blijkt dat dit eigenlijk een maand te vroeg is. Want Trackdays4all organiseert begin januari een prachtig combi evenenemt op Cartagena en Valencia.

20170926_184912

Cartagena ben ik al 7 jaar geweest met Trackdays4all, top evenement! Op Valencia ben ik al vaak geweest tijdens de MotoGP en op dit circuit had ik heel graag een keer gereden.

https://www.trackdays4all.nl/cartagena-valencia/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *