Top nieuws uit de MotoGP Paddock

En weer goed (Nederlands) nieuws uit de GP paddock. Na dat zondag bekend werd dat Bo Bendsneyder volgend jaar een Moto2 zitje heeft bij Tech3 werd gisteren aangekondigd dat het enige Nederlandse team volgend jaar weer met twee coureurs van start gaat in de Moto 2 klasse.

Bendsneyder-UK-Silverstone-1-1

Critici schreven en zeiden al: dat wordt niets, de Tech3 is niet de winnende motor in de Moto2. Persoonlijk heb ik heel veel vertouwen in de samenwerking met Hervé Poncharal. Ik ken het team, een grote hechte familie, dat gaat helemaal goed komen. Dus via deze weg, Bo Bendsneyder, van harte gefeliciteerd met deze prachtrige uitdaging.

34825759990_e6505623e0_k

En ook de felicitaties voor Jarno Janssen en het RW team, want dit is natuurlijk top nieuws!

En wij zitten er natuurlijk met SportTravel.NL met onze neus er bovenop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *