Film van onroerend goed te koop

Onlangs hebben we een film geproduceerd van een mooi huis met groot stuk grond ten bate van de verkoop van dit perceel.

Ook voor deze producties kan men bij Bach’s DV-Productions terecht.

Jibe City Bonaire 2016

De belangrijkste reden van de werkvakantie op Bonaire was een promofilm te produceren over een van de beste en mooiste windsurf-spots ter wereld.

Ook als je niet surft is dit een ongelooflijk chille plek, wat een paradijs.

Ik loop al lang mee in de motorwereld en heb al met veel wereldkampioenen mogen werken waaronder Carl Fogarty, Loris Capirossi, Karl Muggeridge, Chris Vermeulen, Colin Edwards, Cal Crutchclow, Jorge Lorenzo en niet te vergeten Michael van der Mark.

En ook bij Jibe City had ik de eer om met de allerbeste ter wereld uit de surf-scene te werken met onder andere Kiri Tode, Maxime van Gent, Caesar Fines en Youp Schmidt.

Silverline Cabrio Verhuur

Ik ben een motor-man en geef niet veel om auto’s. Maar toen ik in februari op uitnodiging van Silverline mee geweest ben met de Cabrio Challenge heb ik toch een zwak voor dikke Bmw’s en Porsche’s met open dak.

Dus het was geen straf om later samen met assistente Margo van Timmeren een mooie promo-film te produceren over de cabrio verhuur.

 

Film Santi Motortransport

Bach’s DV-Productions werkt al sinds 2002 samen met track-organisator Trackdays4all. Deze betrouwbare circuitorganisatie organiseert tevens meerdere buitenlandse evenementen en vond voor het motortransport een zeer betrouwbare partner.

Bij Stal boeken hebben de dieren een ‘menselijk’ bestaan

Vrienden van ons hebben een zeer ‘paardvriendelijke’manege en pensionsstal vlak bij Drachten. Zij wilde op hun website duidelijk maken dat de dieren het bij hun goed hebben en een mooi leven kunnen leiden.

Ik dacht: in dit geval zeggen beelden veel meer als woorden!