Bieden op unieke Litho van Valentino Rossi

Over een kleine week wordt wederom de Against Cancer circuitdag georganiseerd. Een fantastische dag waar kinderen die getroffen zijn door kanker en hun ouders een dagje weer kunnen genieten en even de ellende vergeten.

Mee rijden in een politieauto, met een brandweerslang spelen, in een tank zitten of meerijden in een sportauto over het circuit. En het aller  spannendst vinden de kinderen een rondje achterop bij een motorcoureur over de fameuze TT baan.

Deze dag gebeurt volledig op vrijwillige basis, iedereen werkt hier belangeloos. Maar we proberen wel zoveel mogelijk geld te laten doneren. Elke cent komt rechtstreeks bij de stichting Against Cancer voor het goede doel.

Ikzelf rij voor de 10e keer mee als motorcoureur en dit jubileum is toch wel €10,00 waard. Nee, niet voor een speldje voor mij, daar doen wij niet aan, elke cent wordt gebruikt om de getroffen gezinnen te ondersteunen.

Tevens heb ik nog een leuke actie. Men kan bieden op een unieke Litho geeschilderd door Diederick de Vries van Valentino Rossi. The Doctor rijdt hier in een speciale uitvoering vanwege de herintroductie van de Fiat 500 (2007).

20170706_155930

Het minimale bod is €50, maar dit moet veel meer op kunnen brengen en het geld komt rechtstreeks bij Against Cancer.

Bieden kan via Facebook!

Als je geen belangstelling hebt voor deze Litho, doneren kan ook, dan minstens een tientje, meer mag ook!

Doneer hier rechtstreeks aan Against Cancer

 

Against Cancer part 10

Voor de tiende keer kinderen met de ziekte kanker een dagje de ellende laten vergeten en weer kind laten zijn, dat is iedereen toch minstens €10,00 waard!

160720-278nb-BachLamboo

Op 12 juli wordt de Against Cancer circuitdag wederom georganiseerd op TT Circuit Assen. Een fantatstische dag waarbij de zieke kinderen mee kunnen rijden in een sportauto, in een politieauto of in een tank kunnen zitten, met een helicopter vliegen en het toch wel alle spannendst, achterop bij een motorcoureur een paar rondjes scheuren over het circuit.

Deze dag gebeurt geheel belangeloos met behulp van vele vrijwilligers, maar toch is er geld nodig. Alle donaties komen rechtstreeks terecht bij de stichting Against Cancer en wordt ingezet ter ondersteuning van gezinnen met zieke kinderen.

Ik rij voor de 10e keer mee als motorcoureur, dus minstens 10 euro storten moet toch lukken! Dus doneer hier, elke cent wordt gebruikt ter ondersteuning van de zieke kinderen.

 

 

Verloting prijzen donateurs Against Cancer

Nu het jaar bijna ten einde is wordt het hoog tijd om de prijzen te verloten onder onze donateurs voor Against Cancer.

13738313_497844010340230_7879603826209040078_o

Voor iedere 20 euro die men via mij aan het goede doel doneerde is er een lootje met naam van donateur in een schaaltje gestopt.

Voor iedere prijs trekken we een lootje uit het schoteltje,  om het wat duidelijker te maken is het ook gefilmd.

Wij nemen nog contact op met de prijswinnaars.

Hierbij willen we namens de stichting Against Cancer en de zieke kinderen alle donateurs bedanken voor hun bijdrage.

Vanzelfsprekend ook veel dank aan de bedrijven en personen die de prijzen beschikbaar gesteld hebben, waaronder Hocoparts, Trackdays4all, Randy van Maasdijk, Wilco Zeelenberg, Motorstore Aalsmeer en Bo Bendsneyder

 

Verloting prijzen Against Cancer

We naderen het eind van het jaar, ondertussen heeft de 11e vierdaagse familiereis met de getroffen gezinnen plaats gevonden, dus wordt het hoog tijd voor de verloting.

Het geld wat we met zijn allen inzamelen voor de Against Cancer circuitdag is niet bestemd om deze circuitdag te bekostigen. Dit gebeurd volledig op vrijwilligers basis en sponsoring. Het ingezamelde bedrag wordt onder andere gebruikt om gezinnnen met een kind wat is getroffen door kanker een vierdaagse onbezorgde en verzorgde reis te bezorgen of een dergelijk gezin op andere wijze te ondersteunen.

Via mij als coureur is er ook dit jaar in totaal weer een heel mooi bedrag gedoneerd en onder deze donateurs verloten we leuke prijzen die beschikbaar gesteld zijn door diverse relaties uit de motorsport.

Deze prijzen worden deze week verloot, meer informatie volgt later op deze site.

Pet Rossi

De helden van Against Cancer!

Woensdag 20 juli was een bijzondere dag op Assen, de 12e Against Cancer Circuitdag. Op deze dag lopen er alleen maar helden rond op het TT circuit. De organisatie die er (belangeloos) zo ontzettend veel tijd in steekt, de honderden vrijwilligers, de politie, het leger, de brandweer, de coureurs, de artiesten, de baco’s van het TT circuit, de gezinnen, stuk voor stuk helden.

Maar voor mij zijn echt de grootste helden de zieke kinderen! Ondanks de hitte met 33 graden hesen deze dappere kinderen zich in het leer en deden een snikhete helm op. Dan stappen ze achterop een Ducati bij een van de 20 motorcoureurs en worden ze rond gescheurd over de TT baan.

Ik heb getracht de sensatie, de spanning, maar vooral het enorme plezier van één dag de ellende te vergeten en weer kind te zijn, weer te geven met een onboard camera.

Respect voor de echte helden!

Eén beeld zegt zo veel meer als woorden

Ik plaats toch nog een foto van de bijzonder geslaagde 12e Against Cancer circuitdag.

De foto kreeg ik toegestuurd van de organisatie, ik weet niet wie de fotograaf was. Maar dit plaatje spreekt boekdelen over deze o zo mooie en emotionele dag.

13738313_497844010340230_7879603826209040078_o

En met zijn allen hebben we heel veel geld opgehaald, maar doneren is nog steeds mogelijk en hard nodig.

 

Wat een team, wat een dag!

Alle motoren zijn weer zonder krasje afgeleverd en wat hebben de kinderen ontzettend genoten. Er is zo veel meer te doen als op de motoren rijden, maar voor de meeste kinderen is dit toch het hoogtepunt.

En het motorrijden verliep perfect, zo ontzettend veel blije en ook ontroerde gezichten gezien.

Er zijn tussen de 120 en 150 vrijwilligers aan het werk, maar ik wil het motorteam speciaal even bedanken voor hun tomeloze inzet en enthousiasme.

Opruimen Duc's

Rintje en iedereen is er klaar voor

Mijn ‘moat’ Rintje Ritsma heeft me even geholpen de brommers buiten te zetten. De gezinnen met zieke kinderen zijn onderweg, wij zijn klaar voor de 12e circuitdag Against Cancer.

Rintje AC

Doneren kan vandaag ook nog.

Ducati’s, Ducati’s en Ducati’s

Vandaag ben ik dus nog steeds op Assen. Onder andere bezig met het ontvangen van meerdere transporten met Ducati’s . Daarna deze motoren in orde maken, eventueel schoon maken en keurig opslaan in de pitboxen op het TT circuit.

20160719_091320

Deze 20 schitterende nieuwe Panigales, Monsters, Diavels, Multistrada’s, Hypermotards en Hyperstrada’s worden belangeloos beschikbaar gesteld door de importeur en enkele dealers.

20160719_091402

En morgen worden deze Italiaanse raspaarden ingezet om met de zieke kinderen achterop over het circuit te rijden tijdens de jaarlijkse Against Cancer circuitdag.

20160719_091416

Volg het goede voorbeeld van Ducati en ondersteun dit goede doel.

Hartog Against Cancer 

Rob Hartog zijn raceteam heet Team Hartog  Jenik Performance Against Cancer. De naam Against Cancer doet dit sympathieke team uit Abbekerk absoluut grote eer aan. Rob is een van de vaste coureurs van mijn team op de Against Cancer circuitdag.

Bovendien verzamelt dit team ieder jaar een gigantisch bedrag voor de stichting middels een professionele veiling wat ik weer ondersteun door mooie items beschikbaar te stellen.

Nu heeft familie Hartog ook nog een fors bedrag via mij aan de stichting gedoneerd.

Fantastisch! Wat een team Hartog Against Cancer