Ducati, bedankt!

De laatste 6 jaar van de lange tijd dat ik bij Trackdays4all actief was, heb ik de eer gehad om te rijden op de mooiste en nieuwste Ducati’s. Dus ik ben zeker ook een dankwoord verschuldigd aan deze fijne Ducati familie met onder andere Robert van ZalingeThomas De MeûterMargreet LuitenRonald van Vliet en Niels Kleinlooh (ex- Ducati).

IMG_20130328_160925

Dat je instructie mag geven op de allermooiste fonkelnieuwe Superbikes is al fantastisch, bovendien werden wij in de Ducati familie opgenomen. Een bezoek aan de fabriek in Bologna, een rondleiding door museum en fabriek door de directeur van het museum en een dag mee draaien tijdens een DRE op het circuit van Adria. Hetzelfde jaar ook nog een dag als instructeur gewerkt op de fameuze Ducati Riding Experience. En als kers op de taart was ik meerdere malen te gast bij het Ducati fabrieks Superbike en MotoGP team.

20140429_144313

Niet te vergeten ondersteunt Ducati ook al meerdere jaren de circuitdag van Against Cancer en stond er voor een weekend ‘privé’ rijden op de openbare ook een Ducati voor mij klaar.

Ducati, nogmaals dank voor deze grote eer en fantastische tijd!

IMG_20130116_194303_2

Een eigen boek!

Mijn collega’s hebben er op social media al over geschreven en ik zal het de komende dagen ook nog meermaals doen. Maandag 25 september was een bijzondere dag. Na een perfecte en hechte samenwerking van ruim 16 jaar stop ik als hoofdinstructeur bij Track Daysforall.

Samen met het team van top coureurs/instructeurs nog een dag persoonlijke videobegeleiding gegeven, de leiding had ik al over gedragen aan mijn opvolger Kevin Valk. Einde van de dag nog een sessie dollen op de baan samen met mijn collega instructeurs (met toestemming van de fijne mensen van racecontrol).

De dag hebben we afgesloten met een (te) gezellig etentje met de crew. Daar werd ik ontzettend verrast door een zeer mooi afscheids cadeau van Jeroen Versteeg.

Een eigen boek! Samen met Ad Kievit heeft hij een prachtig (foto) boek samengesteld over mijn lange periode bij Trackdays4all. Geopend en gesloten met een mooi voor en- slotwoord is het voor mij een heel waardevol document geworden waarin je kan terug kijken op een heel mooie tijd.

20170926_184901

De reden dat ik stop is omdat ik ga emigreren op 14 december. Maar nu blijkt dat dit eigenlijk een maand te vroeg is. Want Trackdays4all organiseert begin januari een prachtig combi evenenemt op Cartagena en Valencia.

20170926_184912

Cartagena ben ik al 7 jaar geweest met Trackdays4all, top evenement! Op Valencia ben ik al vaak geweest tijdens de MotoGP en op dit circuit had ik heel graag een keer gereden.

https://www.trackdays4all.nl/cartagena-valencia/

Perfecte eerste Trackdays 4 Starters dag

Het was gisteren koud op het politie circuit te Lelystad, maar dat mocht de pret niet drukken. De eerste Trackdays 4 Startersdag van 2017 was een groot succes, sommige deelnemers stonden letterlijk te klappertanden, maar hielden vol en bleven lachen.

20170423_163115_001

Al met al was het een bijzonder leerzame dag en iedere cursist reed met een grote smile in zijn helm richting huis.

De volgende Trackdays 4 Starters dag, de ultieme opleiding voor de beginnenende circuitrijder is op zondag 14 mei, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Tevreden klant

Daar doe je het voor! Een trouwe klant bij de persoonlijke videobegeleiding stuurde me onderstaand berichtje met foto:

Hoi Bach, goed luisteren naar jullie en je volledig inzetten betaald zich uit. Maandag had k 1e wedstrijd bij de ZAC. Race 1  4e, race 2 2e plek.  

Ik wil jou, Ronald, Ron en andere bedanken voor jullie bijdrage aan mijn progressie. Wil je Ron en Ronald bedanken van mij, heb ik geen mail ofzo van.
Tot ziens op een circuitdag of Cartagena
Hartelijke groeten……….
IMG-20170417-WA0017

Ducati Panigales op Val de Vienne

Wij als instructeurs bij de persoonlijke videobegeleiding van Trackdays4all worden best wel verwend, altijd de beschikking over de allernieuwste Ducati Panigales. Dan mogen we ook nog kiezen of we een 1299 S of een 959 pakken.

Tijdens een dag op het succesvolle evenement te Val de Vienne had ik een groep cursisten met alleen maar Panigales, dat was een superleuke ervaring. Alle drie de cusrsisten hebben al ruim circuitervaring en gebruikten deze dag om alles weer wat aan te scherpen. Niet alleen de rondetijden werden aangescherpt, het was een heel leerzame en leuke dag.

17VV-2829

Voor het eerst komende evenement van Trackdays4all op Ecuyers zijn nog enkele plaatsen beschikbaar bij de videobegeleiding. En dat is niet alleen voor Panigales en ervaren circuitrijders, iedere motor en ieder niveau is welkom!

 

 

foto Ad Kievit / Marion Emies

Succes in Austin

Komend weekend de MotoGP te Austin. Een prachtig evenement en schitterend circuit, maar helaas kan ik niet mee met SportTravel. Zou Marc Marquez zijn ongeslagen status in Texas vast kunnen houden?

instagram-1494932712195552332_303323894_middle

Zelf ben ik aanstaande zondag te vinden op het eveneens mooie politie circuit te Lelystad voor de eerste Trackdays 4 Starters dag van het seizoen.

Hierbij wens ik de collega’s Martin Bravenboer en Salvador Peereboom een goede reis en veel succes met de trip naar Austin.

De eerste Trackdays 4 Starters dag

Afgelopen dinsdag was de eerste trackday van Trackdays4all op Assen. Een zeer succevolle dag, ook de persoonlijke videobegeleiding was compleet volgeboekt en een flinke groep coureurs heeft zijn racelicentie gehaald.

17AB-2152-004

Veel motorrijders vinden de stap naar een snel MotoGP circuit als Assen iets te groot. Daarom is Trackdays4all in 2015 gestart met een nieuw concept: Trackdays 4 Starters.

Op een veilig overzichtelijk circuit met minder hoge snelheden onder professionele begeleiding de eerste stappen van circuitrijden onder de knie krijgen.

Een succesformule, alle trainingen in 2015 en 2016 waren snel volgeboekt!

Voor de eerste Trackdays 4 Starters dag in 2017, 23 april te Lelystad zijn op moment van schrijven nog 4 plaatsen beschikbaar, grijp deze unieke kans!

 

Circuit du Val de Vienne vanuit de lucht

Alles is er klaar voor, de inschrijving is bijna gebeurd en de Ducati Panigales staan klaar voor de persoonlijke videobegeleiding.

We hebben het circuit even vanuit de lucht bekeken, schitterend hoe het er bij ligt in het glooiende landschap in centraal Frankrijk.

Coole kikker die Vinales

Zo, het eerste MotoGP weekend zit er op, en we hebben met een grote groep enthousiaste gasten van SportTravel onwijs genoten van deze thriller.

Na dat hij in al de testen en de meeste trainingen domineerde is het duidelijk dat Maverick Vinales een van de favorieten voor de titel is.

Maar wat mij het meeste opviel dit weekend was hoe een coole kikker deze jonge Spanjaard is, wat oogt hij relaxed. Zou vast ook wel met zijn coach Wilco Zeelenberg te maken hebben, die krijg je ook niet gek.

Regerend wereldkampioen Marc Marquez oogt juist gespannen, is veel minder relaxed als andere jaren, dat heeft er vast mee te maken dat zijn grootste rivaal dit jaar ook een jomge Spanjaard is.

Maverick

En Valentino Rossi heeft weer laten zien dat je hem nooit uit kan vlakken, de sluwe oude vos pakt toch weer direct een podium, respect!

Hierbij dank aan collega’s Martin Bravenboer en Salvador Peereboom voor de perfecte samenwerking. Ook dank aan Wilco Zeelenberg, Jarno Janssen en Evert Slager voor de vele informatie die zij door spelen.

Tevens dank aan TT Circuit Assen, maar de meeste dank gaat naar de klanten van SportTravel, want zij maken tenslotte dit voor ons mogelijk.

Nu nog een dagje relaxen in Doha, vannacht vlieg ik terug. En dan enkele dagen thuis om komend weekend naar Frankrijk te vertrekken voor de traditionele voorjaarstraining van Trackdays4all op Val de Vienne.

Nog 5 plaatsen beschikbaar!

Nu op weg richting Qatar, dinsdag weer terug en dan ben ik slechts enkele dagen thuis. Want volgend weekend reizen we naar Val de Vienne waar we de persoonlijke videobegeleiding verzorgen.

Wil je nog mee naar deze oergezellige traditionele voorjaarstraining van Trackdays4all? Het kan nog, heel snel inschrijven, er zijn nog 5 plekken beschikbaar.

15994442_1703048446672752_3985729852474898857_o