Speedweek weer twee evenementen!

In 1997 startte de Speedweek als één groep/evenement. De unieke ‘Meet the Speed’ formule bleek zo succesvol dat er vanaf 1998 twee evenementen achter elkaar georganiseerd werden.

Rond 2009 kwam door de crisis een flinke terugval met circuit rijden en werd de Speedweek weer één evenement. Maar dat heeft organisator Wilco Zeelenberg nooit lekker gezeten. Hij heeft liever kleinere groepen met nog veel meer persoonlijke aandacht en exclusiviteit. Dus nu met de 21e editie hoog tijd voor weer een verandering!

Speedweek 2016 film online

De complete film van de Speedweek 2016 is nu te zien via de site van Zeelenbergracing. Voor de deelnemers is het gaaf om via deze film de Speedweek nogmaals te beleven.

Ben je nooit mee geweest en wil je eens zien hoe dit mooiste circuitevenement in zijn werk gaat, dan is deze film ook een must.

WILCO ZEELENBERG-16

De inschrijving voor de Speedweek 2017 is al open en het loopt hard. Dus wacht niet te lang, afgelopen jaar moesten er ook veel enthousiastelingen teleurgesteld worden omdat het al vol geboekt was.

Premiere Speedweek Film 2016

Vanavond wordt in het Zeeltje in Bleiswijk de traditionele Speedweek reunie georganiseerd. Om ongeveer 21.00 uur is er de premiere van de Speedweek Film 2016.

Vanaf morgen is de film ook online te zien op de website van Zeelenberg Racing.

WILCO ZEELENBERG-21

Foto’s Speedweek online

Alle foto’s van de 20e Speedweek staan nu online. Per rijder staan deze keurig op startnummer downloadable op de website.

WILCO ZEELENBERG-47

De premiere van de film is zoals gebruikelijk tijdens de reunie welke op 4 februari georganiseerd wordt in ’t Zeeltje te Bleiswijk.

Verloting prijzen donateurs Against Cancer

Nu het jaar bijna ten einde is wordt het hoog tijd om de prijzen te verloten onder onze donateurs voor Against Cancer.

13738313_497844010340230_7879603826209040078_o

Voor iedere 20 euro die men via mij aan het goede doel doneerde is er een lootje met naam van donateur in een schaaltje gestopt.

Voor iedere prijs trekken we een lootje uit het schoteltje,  om het wat duidelijker te maken is het ook gefilmd.

Wij nemen nog contact op met de prijswinnaars.

Hierbij willen we namens de stichting Against Cancer en de zieke kinderen alle donateurs bedanken voor hun bijdrage.

Vanzelfsprekend ook veel dank aan de bedrijven en personen die de prijzen beschikbaar gesteld hebben, waaronder Hocoparts, Trackdays4all, Randy van Maasdijk, Wilco Zeelenberg, Motorstore Aalsmeer en Bo Bendsneyder

 

Alle Speedweek onboardbeelden online

Op de officiële Speedweek site zijn zojuist ook de onboardbeelden van de twee dagen op Circuito Andalucia geplaatst. Dus nu zijn al de onboardbeelden van de 20e ‘Meet the Speed’ online!

Andalucia

Onboardbeelden Speedweek dag 3 ook online

Op de derde dag op circuito Almeria zijn er in alle groepen onboardopnames gemaakt en deze staan nu online.

Dus nu zijn al de onboardbeelden welke gemaakt zijn op het circuit van Almeria terug te zien op de officiële Meet the Speed site.

Onboard dag 3

De komende dagen verschijnen steeds meer onboardbeedlen van de 20e Speedweek, stay tuned op www.zeelenbergracing.com en deze site.

Onboardbeelden Speedweek dag 1 en 2 zijn online

Al de onboardbeelden die we gemaakt hebben tijdens de eerste 2 dagen van de Speedweek op Almeria staan online. Deze zijn terug te vinden op de site van Zeelenbergracing.

R1M

De komende dagen verschijnen steeds meer onboardbeedlen van de 20e Speedweek, stay tuned op www.zeelenbergracing.com en deze site.

Niet alleen Valentino Rossi rijdt met gestabiliseerde camera

Ook bij Bach’s DV-Productions gaan we met de tijd mee en tijdens de Speedweek hebben we met een gimbal, een stabilisator voor een GoPro getest.

In eerste instantie was deze op de tank bevestigd, maar daar pakt de camera te veel vind en turbulentie. Toen we de gimbal met camera voor op de kroonplaat monteerde ging het perfect, tot een snelheid van maar liefst 280 km/u bleven de beelden strak.

Hieronder enkele beelden van de eerste dag op Almeria. De onboardbeelden van dag 1 op circuito Almeria zijn ook terug te vinden op de site van Wilco Zeelenberg.

 

Iedereen en alles weer veilig terug (Speedweek Journaal #11)

Het is altijd een hele onderneming, maar liefst 4 trailers met in toaal 103 motoren en materiaal heen en weer naar Zuid Spanje.

Alle deelnemers en materiaal zijn weer veilig terug, terecht een opluchting voor organisator Wilco Zeelenberg.

Dit was het laaste Speedweek Journaal van 2016, to be continued in november 2017!