Whatsapp op de Motor

Afgelopen weekend was ik in de Eiffel, Luxemburg en de Ardennen aan het rijden. Op de saaie heen en terugweg door Nederland merkte ik dat de cruisecontrol van de fantastische Ducati Multistrada 1200 S wel heel comfortabel is.

Social media en Whatsapp in de auto is verboden, op de FIETS is het nog toegestaan, geen idee hoe de wet dit voorschrijft voor een motorFIETS.

Met veel dank aan: www.ducati.nl

 

Speedweek weer twee evenementen!

In 1997 startte de Speedweek als één groep/evenement. De unieke ‘Meet the Speed’ formule bleek zo succesvol dat er vanaf 1998 twee evenementen achter elkaar georganiseerd werden.

Rond 2009 kwam door de crisis een flinke terugval met circuit rijden en werd de Speedweek weer één evenement. Maar dat heeft organisator Wilco Zeelenberg nooit lekker gezeten. Hij heeft liever kleinere groepen met nog veel meer persoonlijke aandacht en exclusiviteit. Dus nu met de 21e editie hoog tijd voor weer een verandering!

After the Flag MotoGP Red Bull ring

Afgelopen weekend ging ik met een hoge verwachting naar de Red Bull Ring, er was mij meermaals verteld dat dit de beste GP van het seizoen is.

Deze verwachting is zeker uitgekomen, wat een prachtig circuit gelegen in de voorlopers van de Oostenrijkse Alpen. Een schitterende entourage en alles perfect geregeld.

Ook voor de klanten van SportTravel.NL was alles perfect geregeld tijdens deze compleet uitverkochte trip. Wil je volgend jaar ook de MotoGP op de Red Bull Ring van dichtbij beleven, wacht dan niet lang met boeken, ik verwacht dat deze trip een enorme hit gaat worden.

Diepe duik voor de deur

In de opleiding voor Advanced Open Water Diver was voor mij in januari ook een diepe duik gepland.

Ik wist al langer dat Wannadive het meeste relaxte duikcentrum is op Bonaire. Wat ook heel relaxed is dat je voor deze trainingsduik niet ver weg hoeft, gewoon recht voor de deur. Je loopt zo voor het duikcentrum de zee in en daar vind je al snel dieptes tot 30 meter en dieper.

Peak Performance Buoyancy dive bij Wannadive

Tijdens onze werkvakantie in januari op Bonaire wilden we ook een paar duiken maken bij onze vrienden van Wannadive. Hoofdinstructeur Jeffrey had een mooi duikschema opgesteld zodat ik direct opgeleid werd voor een Advanced Open Water licentie.

De eerste duik was een gecombineerde Refreshment en Peak Perfomance Buoyancy duik. PPB is compleet goed uitgetrimd en volledig op je ademhaling gecontroleerd op diepte blijven en uitgebalanceerd bewegen in het water.

Instructrice Nienke was van mening dat deze opleidingsduik veel concentratie vraagt en dat filmen niet handig is. maar ik weet uit ervaring hoe relaxed de opleiding en het duiken bij Wanndive verloopt dus nam toch een GoPro mee.

Mede dankzij de coole instructrice stap 1 van deze opleiding goed volbracht! Wordt vervolgd.

 

Een Autobedrijf zoals het hoort!

Ron van Steenbergen (collega instructeur bij Trackdays4all) runt samen met zijn vader Aart een mooi compleet autobedrijf centraal in Nederland.

Zij onderscheiden zich door veel respect voor hun klanten te hebben en deze te behandelen zoals het hoort. Tijd dus voor een promotiefilm van Autobedrijf van Steenbergen.

 

Zeilen gefilmd onder warmere omstandigheden.

Afgelopen weekend heb ik een zeilracer gefilmd op het Haringvliet, dit was een gave maar erg koude klus.

In januari heb ik op Bonaire een andere tak van zeilen gefilmd onder veel betere omstandigheden. Deze film wordt gebruikt ter promotie van het wereldkampioenschap Sunfish wat in 2019 op Bonaire georganiseerd wordt.

 

Alle motorrijders naar Zaltbommel

Het wordt vandaag een prachtige dag om op de motor te springen, maar waar gaat het ritje naar toe?

Wat dacht je van Zaltbommel, mooi centraal gelegen, mooie omgeving om te rijden en je kan er proefrijden op alle nieuwe Ducati’s.

Gisteren was het er al gezellig druk, vandaag zetten we de hele straat bij Ducati Zaltbommel vol met motoren. Ook niet Ducati rijders zijn meer als welkom!

Promotiefilm Scooters Bonaire

Wij noemden onze trip in januari naar Bonaire een WERK-vakantie en dat is niet voor niets. We produceerde onder andere deze promotiefilm voor Scooters Bonaire.

De meeste touristen huren een auto, maar een fiets, E-bike of een scooter is eigenlijk een veel fijner vervoermiddel om dit prachtige eiland te ontdekken. Kop in de wind en in de zon en genieten!

Bonaire gefilmd met de Mavic Pro

Nu even rust tussen het motorgeweld van de motorbeurs en het seizoen echt los barst met de MotoGP van Qatar met SportTravel en de traditionele voorjaarstraining van Trackdays4all op Val de Vienne.

In deze periode produceren we de films die we voor diverse opdrachtgevers op Bonaire geschoten hebben. Bij deze opnames is er ook veelvuldig gebruik gemaakt van de nieuwste drone van DJI, de Mavic Pro.

Hieronder een compilatie van prachtige beelden op Bonaire welke geschoten zijn met de Mavic.